Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
FertilityCare

FertilityCare

Website E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 11 februari 2014    Evangelie van 2014-02-11
begintijd19:00 uur
 titelVoorlichtingsbijeenkomst FertilityCare
beschrijving

FertilityCare - een gezonde keuze voor gezinsplanning, kinderwens en gynaecologische gezondheid. Zoals andere methoden van natuurlijke gezinsplanning is de FertilityCare methode uitstekend te gebruiken zowel bij kinderwens als bij het willen vermijden van een zwangerschap. De betrouwbaarheid van de methode ten aanzien van het vermijden van een zwangerschap is vergelijkbaar met Sensiplan (symptothermale methode) en die van de pil. Verder worden vrouwen door middel van FertilityCare in staat gesteld om beter met hun cyclus en mogelijke problemen ermee, om te gaan. Daarom is de cursus ook interessant voor bijvoorbeeld niet getrouwde vrouwen.

Door middel van individuele afspraken met de docent leert u om tekenen van vruchtbaarheid of onvruchtbaarheid van de vrouw te herkennen en te interpreteren. Onafhankelijk van de levensomstandigheden kan de vrouw / het stel leren om met de natuurlijke vruchtbaarheid om te gaan. In de cursus worden handvatten aangereikt om de huwelijksrelatie te verdiepen o.a. op het gebied van communicatie, huwelijkstijd etc.

Uitgebreide informatie vindt u op www.fertilitycare.nl

Gelieve aanmelden i.v.m. een goede voorbereiding van de avond! Organisatie Wij zijn een jong stel met drie kinderen. Het is voor ons een zoektocht geweest naar een methode die ons de ruimte geeft om onze seksualiteit zuiver te kunnen blijven beleven en die tegelijk aansluit bij onze visie op ons huwelijk. Wij wilden bewust kiezen voor verantwoord ouderschap en dus voor natuurlijke geboorteplanning. FertilityCare integreert het verantwoord ouderschap met alle elementen van de huwelijkse Liefde. Het volgen van de cursus werd daarmee voor ons een mooie nieuwe impuls voor diepgang in onze liefde, een onverwacht cadeau!

En als extraatje heeft het inzicht gebracht in PMS-klachten (klachten die vlak voor de menstruatie optreden). De behandeling hiervan door een napro-arts (lees: NaProTechnology) heeft een hoop ongemak weggenomen.

info

n.borst@fertilitycare.nl
www.fertilitycare.nl

organisatieFertilityCare
locatieVinkenstraat 1
plaatsGroningen (Groningen)
postcode97
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl