Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 30 januari 2014    Evangelie van 2014-01-30
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelPassie-avond voorbereiding The Passion
beschrijving

Bisdom Groningen-Leeuwarden organiseert in januari twee Passie-avonden: op 23 en 30 januari.

Het zal de meesten niet zijn ontgaan: The Passion komt naar Groningen. The Passion is de moderne en spraakmakende hervertelling van de laatste uren uit het leven van Jezus. Na een drietal jaren in de Randstad, wordt dit live-evenement op de avond van Witte Donderdag 17 april 2014 georganiseerd in het centrum van de stad Groningen en rechtstreeks op Nederland 3 (RKK en EO) uitgezonden.

Een prachtige manier om de jongeren uit alles parochies in ons bisdom bij het geloof te betrekken. Het bisdom is partner in het Passion-project  en heeft al enkele leuke activiteiten op de agenda staan! Ook is er inmiddels een brainstormsessie geweest in Groningen, georganiseerd door de RKK en EO.

Interessant is dat parochies ook iets kunnen betekenen! Wilt u weten hoe? Wat kunt u misschien zelf doen? Kan The Passion haar sporen nalaten in het jongerenwerk van uw parochie? En hoe? Of wilt u gewoon meer praktische informatie over the Passion in Groningen met haar bijbehorende activiteiten? Kom dan naar één van de twee passieavonden die in januari georganiseerd worden.

Waar en wanneer

  • 23 januari: Bisdomhuis, Ubbo Emmiussingel 79 te Groningen (parkeren aan de achterzijde)
  • 30 januari: Parochiehuis Joure, Midstraat 110 te Joure.

Tijd
Inloop 19.00 uur, programma 19.30-21.30 uur.

Voor wie
Voor iedereen die het jongerenwerk een warm hart toedraagt en in het bijzonder de begeleiders van jongerengroepen en jongeren zelf. Let op: het materiaal én activiteiten dat tijdens deze avond aan bod komt, zal voornamelijk gericht zijn op jongeren vanaf ongeveer 16 jaar.

I.v.m. de voorbereiding vragen wij u of u zich wilt opgeven voor één van deze avonden. Opgeven kan bij Lisette Winter.

info

Lisette Winter
l.winter@bisdomgroningenleeuwarden.nl
www.bisdomgroningenleeuwarden.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieParochiehuis Joure, Midstraat 110
plaatsJoure (Friesland)
postcode85
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl