Vandaag is vrijdag 13 september  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 10 t/m zaterdag 16 augustus 2014    Evangelie van 2014-08-10
 titelAartsbisdom Jongerentrektocht
beschrijving

Jongeren uit het aartsbisdom kunnen dit jaar mee met de trektocht naar Echternach met als thema ‘On the way’. In de kerk van het Luxemburgse stadje Echternach ligt de heilige Willibrord begraven. Willibrord maakte in het jaar 690 de oversteek van Engeland naar Nederland om het geloof in Jezus te verkondigen.

We maken een trektocht vanuit het noorden van Luxemburg en wandelen iedere dag zo’n 15 à 20 kilometer. Dat lijkt niet veel, maar je neemt wel je rugzak mee met al je bagage (behalve tenten en boodschappen). Het laatste gedeelte gaan we met de kano.

Het is een mooie tocht door de prachtige natuur, de bergachtige heuvels en fraaie dorpjes. Het is ook gewoon gaaf om samen met anderen plezier te hebben, een diep gesprek te hebben of gewoon eens even stil te zijn. Op verschillende momenten in de week hebben we een viering in de kerk. We regelen vervoer naar het noorden van Luxemburg en komen met de trein terug naar Nederland.

Wanneer
10 t/m 16 augustus 2014

Voor wie
jongeren van 16 tot 30 jaar

Hoofdleiding
pastoor Gerben Zweers

Hoeveel kost het
€ 195

Aanmelden
www.jongaartsbisdom.nl

info

pastoorzweers@gmail.com
www.jongaartsbisdom.nl

organisatieBisdom Utrecht
locatie
plaatsLuxemburg (Luxemburg)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl