Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 15 december 2013    Evangelie van 2013-12-15
(3e zondag vd Advent - Gaudete)
begintijd15:00 uur
 titelPriesterwijding Antwerpen
beschrijving

Op zondag 15 december zijn jongeren van Bisdom Breda uitgenodigd om naar Antwerpen te komen voor de Eucharistieviering waarin Jef Leysen (een medestudent van ons) tot priester zal worden gewijd. Deze week hebben wij nog met Jef gesproken en hij kijkt uit naar onze komst en nodigt ons allen van harte uit voor de viering en de aansluitende receptie.

De plechtigheid vindt plaats op zondag 15 december 2013 om 15.00 uur in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, Handschoenmarkt, te Antwerpen. Jef raadt ons aan om op tijd te komen (het zal druk worden), om 14:30 gaan de deuren van de kathedraal open. De aansluitende receptie wordt gehouden in het Sint-Jan Berchmanscollege, Jodenstraat 15, te Antwerpen.

Laat even weten of jullie bij deze bijzondere viering en receptie aanwezig zijn, dan kunnen we ook het onderling vervoer organiseren. De reguliere bijeenkomst van 15 december komt hiermee dus te vervallen.

info

www.bisdombreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatieOnze-Lieve-Vrouwekathedraal, Handschoenmarkt
plaatsAntwerpen (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl