Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 3 t/m maandag 23 december 2013    Evangelie van 2013-12-03
 titelKerstkaartenactie voor kinderen in ziekenhuis
beschrijving

Landelijke kerstkaartenactie voor kinderen in ziekenhuis tijdens Kerstmis

Tijdens de Kerstdagen liggen er bijna honderd kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Dat is natuurlijk helemaal niet leuk! Daarom willen we al deze kinderen verrassen met mooie kerstkaarten. Wie doet ermee zodat er genoeg kerstkaarten komen?

Elke parochie, school of gezin kan heel eenvoudig meedoen.
Van www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl zijn kant-en-klare kerstkaarten te downloaden, met verschillende illustraties die kinderen kunnen inkleuren. Tevens is er een poster met uitleg voor in de kerk of op school. 

Op de kaart staat een kort Kerstgebedje. Kinderen worden gevraagd dit te bidden voor het kind voor wie ze een kaart maken. 

We hopen deze zieke kinderen te verrassen met veel mooie kerstkaarten uit het hele land! Graag versturen voor 17 december zodat de kaarten voor Kerstmis bezorgd kunnen worden. 

Deze Kerstkaartenactie wordt georganiseerd door Stichting Kinderen bidden voor Kinderen in samenwerking met het Ronald McDonald Huis en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

info

www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/index.php?p=kerstkaart

e-mail: info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl  

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieUtrecht
plaatslandelijk
doelgroepGezin Gezin

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl