Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 14 december 2013    Evangelie van 2013-12-14
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelNoord-Hollands Kerstspektakel *GEANNULEERD*
beschrijving

De Interkerkelijke kerstviering in het AFAS stadion is geannuleerd vanwege onvoldoende belangstelling.

Kerst staat voor geborgenheid, “samen”, liefde en het evangelie van Jezus Christus. De kerstgedachte voel je, deel je, ervaar je. Ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen geloof maar toch allemaal met dat verlangen naar saamhorigheid en liefde. En wat kan er mooier zijn dan dit gevoel, deze beleving met zijn allen te delen in een prachtige interkerkelijke viering op 14 december a.s. om 19.30 uur in het in kerstsferen aangeklede AFAS stadion in Alkmaar. Tijdens deze viering wordt  het kerstverhaal verteld middels muziek en theater en zijn er inspirerende bijdragen van vertegenwoordigers van verschillende geloofsovertuigingen en sporters.

Voorafgaand aan de viering vindt in de Kees Kist Lounge van 12.00 uur tot 19.00 uur  een sfeervolle winterfair plaats met een grote diversiteit aan exposanten op het gebied van o.a. interieur accessories, bloem- en groeiproducten, kunst, antiek en brocante, uiterlijke verzorging, wijnen en delicatessen. De toegang tot deze winterfair is gratis. De interkerkelijke viering start om 19.30 uur.

Muzikanten en theater vormen de basis voor de vertolking van het kerstverhaal. De muziek wordt verzorgd door Nick en Simon, de U2 tribute band, het Sunshine kinderkoor en het Sonore Ensemble. Van pop tot klassiek, alle muziekstijlen komen voorbij. Het theater wordt breed ingevuld door o.a. acteurs en acrobaten. Daarnaast zullen er inhoudelijke bijdragen zijn van onder meer Bisschop Punt, de burgemeester van Alkmaar de heer P. Bruinooge, David de Vos, Peter Sleebos en Arjan Plaisier.

De kaartverkoop voor de kerstviering loopt via de website en is inmiddels gestart! Wij hopen u te mogen verwelkomen op 14 december 2013 in het AFAS stadion.

info

www.noordhollandskerstspektakel.nl

locatieAFAS Stadion, Stadionweg 1
plaatsAlkmaar (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl