Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 11 mei 2014    Evangelie van 2014-05-11
(Moederdag / Sint Mamertus)
begintijd12:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelJongerenbijeenkomst 16+
beschrijving

Een groep jongeren die in de zomer van 2012 een reis naar Taize hebben gemaakt zijn een nieuwe 16+ groep geworden. “De reis naar Taize was heel bijzonder, we hebben ervaren dat je er mag zijn zoals je bent.”

Die sfeer is ook belangrijk voor de nieuwe 16+ groep die ook open staat voor jongeren die niet naar Taize zijn geweest. Er mag op een open manier over het geloof gesproken worden, wat niet direct betekent dat je ook gelovig bent. Het is belangrijk dat er eerlijk over het geloof wordt gesproken, ook als je twijfels hebt of kritisch bent.

De motor achter de reis naar Taizé en deze nieuwe bijeenkomsten is Karin Blaauw. Karin is voor de regio Schagen, de samenwerkende parochies Burgerbrug, Tuitjehorn, Warmenhuizen en de parochies Langedijk en Schoorl verantwoordelijk voor het jongerenpastoraat.

Er zijn in deze parochies al mooie groepen voor 12+, maar een echte 16+ jongerengroep ontbrak nog. Vind je het leuk om hier ook een keer bij te zijn? Iedereen van 16 tot 30 jaar is van harte welkom.

De volgende bijeenkomsten

  • zondag 12 januari 2014
  • zondag 9 maart 2014
  • zondag 11 mei 2014

Tijd: van 12 - 18 uur
Locatie: Jongerenzolder in het Julianaklooster, Hoogeweg 65 in Heiloo.
Kosten: 10,00 euro
Aanmelden via karinblaauw@hetnet.nl

info

karinblaauw@hetnet.nl

locatieJongerenzolder in het Julianaklooster, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl