Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 15 december 2013    Evangelie van 2013-12-15
(3e zondag vd Advent - Gaudete)
begintijd14:30 uur
 titelPetrusconcert - Messiah - Händel
beschrijving

Op zondag 15 december 2013 zal vanaf 14.30 uur in de Petruskerk te Oisterwijk de Messiah van Händel uitgevoerd worden.

Het koor “Capella Brabant”, het orkest “Concerto Barocco” en 4 solisten zullen tijdens dit meesterwerk van Händel, onder de bezielende leiding van dirigent Marc Versteeg, garant staan voor muzikaal topniveau. In combinatie met de sfeervolle locatie van onze Petruskerk belooft dit een bijzonder mooi concert te worden.

Middels voorinschrijving bieden wij u nu al de gelegenheid kaarten te bestellen! Stuur een email naar petrusconcertenoisterwijk@gmail.com met daarin uw naam, adres en het aantal personen waarvoor u kaarten wilt ontvangen. Op uw bestelling per email zult u van ons een email terug ontvangen met daarin een opgave van het totaal te betalen bedrag en het bankrekeningnummer waarop dit bedrag overgemaakt kan worden. Zodra de betaling binnen is zullen de toegangskaarten u toegestuurd worden.

Omdat wij iedereen in de gelegenheid willen stellen deze uitvoering bij te wonen, bedraagt de entreeprijs slechts € 30,= per kaart. Voor het bestellen en toesturen van de toegangskaarten vragen wij u een geringe vergoeding van € 1,50 per bestelling.

U kunt uw entreekaarten ook vanaf woensdag 13 november à contant aanschaffen bij Boekhandel Oisterwijk, Kerkstraat 2 te Oisterwijk of bij Spiero Muziek, Willem II straat 4, te Tilburg.

info

petrusconcertenoisterwijk@gmail.com
www.petruskerkoisterwijk.nl

locatiePetruskerk, Kerkplein 1
plaatsOisterwijk (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl