Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerwoensdag 13 november 2013    Evangelie van 2013-11-13
 titelIdentiteitsdag VKO
beschrijving

Op 13 november wordt de 13e Identiteitsdag  van de Vereniging Katholiek Onderwijs (VKO) gehouden. Het thema dit jaar is ‘Groeien doe je samen’.

Prof. dr. Bert Roebben van de Technische Universiteit Dortmund zal de toon van de dag zetten met een pleidooi om de breedte op te zoeken in katholiek onderwijs. Naast de vertrouwde elementen als de interactieve workshops met good practices en posterpresentaties van nieuwe materialen en projecten, mogen er ook verrassend nieuwe activiteiten in de plenaire gedeelten van de dag verwacht worden. Zo zijn er dit jaar de portretten van scholen. Zij zullen ieder op hun eigen wijze laten zien hoe ze leerlingen ondersteunen in hun groei. Ook zal de VKO-penning uitgereikt worden!

Voor wie
De dag is bedoeld voor leerkrachten, schoolleiders, bestuurders, beleidsmedewerkers, identiteitsbegeleiders, pabodocenten en andere betrokkenen in het katholiek onderwijs.

Data
13 november 2013

Locatie
Conferentiecentrum ‘De Boskapel’ te Nijmegen

Kosten
Prijs voor deelname bedraagt € 75,00.  Studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen.

info

Maria Venhuizen
(024) 36 111 47 / (06) 11 76 83 71
m.venhuizen@ftr.ru.nl
www.vkonet.nl

locatieBoskapel, Graafseweg 276
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl