Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 26 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-26
begintijd20:15 uur
 titelSfeervolle herfstklanken in Willibrordkerk
beschrijving

De Utrechtse Studenten Muziek Academie (USMA) zal op zaterdag 26 oktober een kamermuziekconcert geven in de Willibrord te Utrecht.

De USMA werd opgericht door studenten van het Utrechts Conservatorium met als doel een serie klassieke muziekconcerten buiten de deuren van het conservatorium te brengen. Zaterdag zal de USMA onder leiding van Hendrik Marinus enkele van de mooiste stukken voor blazersensemble uitvoeren in de prachtige, kleurrijke ambiance van de Willibrordkerk aan de Minrebroederstraat.  

Het programma van de avond omvat van Théodore Gouvy: Petite Suite Gauloise; van Antonín Dvoƙák: Serenade opus 44 en van Charles Gounod: Petite Symphonie.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaartjes à tien euro zijn bij de ingang verkrijgbaar.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieSt. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl