Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 3 november 2013    Evangelie van 2013-11-03
(Heilige Hubertus)
begintijd14:30 uur
 titelPaukenmesse, Gemengde koren Enschot en Reusel
beschrijving

Ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van het gemengd kerkkoor St Caecilia (Enschot) en het 85-jarig jubileum van het gemengd kerkkoor Reusel zal gezamenlijk de Pauken Messe, ofwel Missa in Tempori Belli, van Joseph Haydn uitgevoerd worden.

Al een jaar lang oefenen de koren voor een perfecte uitvoering onder leiding van dirigent Wim van Zantvoort. De omvang van de Pauken Messe is zodanig dat voor de uitvoeringen in Berkel-Enschot en Reusel is gekozen voor ‘alleen’ de concert uitvoering.

De concerten beloven een waar spektakel te worden. Maar liefst 120 koorleden, een 35-koppig orkest, waaronder een 16-jarige (!) paukenist, én een viertal solisten afkomstig van Factorium zorgen voor een uniek concert.

Het concert op 3 november begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk. In Reusel is de aanvangstijd eveneens 14.30 uur (22 december).

Voortekenen wijzen er op dat het bijzonder druk zal worden.
Wie wil genieten van dit bijzondere concert zal er dus bijtijds bij moeten zijn.

info

www.stcaeciliakoor.nl
www.johannesxxiiiparochie.nl/images/Documenten/Vierklank_jg04_nr03.pdf
www.denieuweschakel.nl/2013/okt/Gemengd%20koor%20St%20Caecilia%20belooft%20spektakel.html

locatieSint Caeciliakerk, Kerkstraat 2
plaatsBerkel-Enschot (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl