Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 20 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-20
begintijd14:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelGelderse bedevaart O.L.V. van Renkum
beschrijving

Op zondagmiddag 20 oktober 2013 zal ter ere van Maria van Renkum, Vrouwe van Gelderland, de traditionele Gelderse bedevaart plaatsvinden voor alle gelovigen van de parochies uit Gelderland. Renkum is één van de oudste Mariabedevaartsoorden van boven de grote rivieren.

Plaats: R.K. Parochiekerk O.L.V ten Hemelopneming Renkum, Dorpsstraat 1

Programma

14.00 uur: Bloemenhulde ter ere van O.L.V van Renkum met rozenkransgebed voor de intenties van de aanwezigen

14.30 uur: De plechtige Heilige Mis, met pastoor P. Scholten van parochieverband Doesburg en pater H. Maessen (Lazarist)

15.30 uur: Lof en uitstelling van het Allerheiligste Sacrament

De St. Ceaciliakoren van Doesburg en Giesbeek gaan het bedevaartsprogramma muzikaal begeleiden, o.l.v dirigent dhr. H. Elbers. Organist is dhr. T. Wigman.

Na afloop is er gelegenheid voor een gezellig ontmoeting in de pastorie. Toegang is gratis!

Vanuit Arnhem en Wageningen/Ede station is de parochiekerk bereikbaar met buslijn 52, uitstappen Renkum, halte Don Boscoweg.

info

www.mariavanrenkum.nl (doorklikken naar gebedskring)

locatieR.K. parochiekerk O.L.V. ten Hemelopneming, Dorpsstraat 1
plaatsRenkum (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl