Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 23 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-23
 titelOntmoeting met religieuzen
beschrijving

In het kader van het Jaar van het Geloof heeft mgr. Van den Hende alle religieuzen in het bisdom Rotterdam uitgenodigd voor een ontmoeting op woensdag 23 oktober 2013. Naast de viering van de H. Eucharistie en het onderling gesprek, worden er ook twee geloofsgesprekken gevoerd. Zuster E. Telik Ssps en pater M.-R. Hoogland CP gaan in gesprek over het thema actie en contemplatie: hoe zij in de context van het charisma van hun orde en congregatie leven en werken vanuit hun geloof en een bijdrage leveren aan het pastoraat in het bisdom Rotterdam.

De ontmoeting vindt plaats bij de Zusters Dominicanessen, Veurseweg 3, 2251 AA te Voorschoten (071-5602300). De dag begint om 10.30 uur met een informele inloop onder het genot van een kopje koffie of thee. Om 15.00 uur wordt de ontmoeting afgesloten.

Aanmeldingen graag via het adres jaarvanhetgeloof@bisdomrotterdam.nl  onder vermelding van “ontmoeting religieuzen 23 oktober 2013”.

Jaar van het Geloof
Het Jaar van het Geloof is wereldwijd een uitnodiging aan alle gelovigen voor een authentieke en hernieuwde bekering tot de Heer en wil aanzetten tot een waarachtige belijdenis van het geloof, een intensieve viering van het geloof en een daadwerkelijk getuigenis van het geloof. Dit Jaar duurt nog tot 24 november 2013.

info

jaarvanhetgeloof@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatie Zusters Dominicanessen, Veurseweg 3
plaatsVoorschoten (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl