Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 11 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-11
begintijd19:45 uur
eindtijd21:50 uur
 titelProvincieconcert Philharmonie Haarlem
beschrijving

Voor het tweede achtereenvolgende jaar zal het Kennemer Jeugd Orkest (KJO) o.l.v. dirigent Matthijs Broers optreden tijdens het Provincieconcert van de Provincie Noord-Holland. Dit jaar tezamen met het Amsterdams Opera Koor (AOK) en pianotalent Ramon van Engelenhoven, die in april 2013 de 1e Prijs behaalde op de Nationale Finale Prinses Christina Concours!

Het besloten concert voor medewerkers en relaties van de Provincie Noord-Holland vindt op vrijdag 11 oktober a.s. in de Philharmonie, de prachtige concertzaal van provinciehoofdstad Haarlem. Een gevarieerd en licht klassiek programma.

PROGRAMMA

  • Kennemer Jeugdorkest Hans Zimmer Pirats At World’s End.
  • Kennemer Jeugdorkest speelt tezamen met Ramon van Engelenhoven, pianist en eerste prijswinnaar van het Prinses Christina Concours Rachmaninov, 2e pianoconcert, eerste deel.
  • Kennemer Jeugdorkest tezamen met het Amsterdams Operakoor:
    • Verdi, Aïda Triomph-mars
    • Bizet, duet van de Parelvissers
    • Verdi , Nabucco ouverture en Slavenkoor

Het concert eindigt omstreeks 21.50 uur.

info

www.kennemerjeugdorkest.nl/provincieconcert-nh-met-amsterdams-opera-koor-en-ramon-van-engelenhoven

locatiePhilharmonie, Lange Begijnestraat 11
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl