Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 19 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-19
begintijd09:30 uur
eindtijd18:00 uur
 titelFranciscaanse dag: Waar kies je voor?
beschrijving

Keuzes maken we iedere dag, kleine en grotere. Soms dienen radicale keuzes zich aan, soms drijven we mee met de stroom, soms beseffen we zelfs niet dat we keuzes maken. ‘Waar kies je voor?’ Een appèl om na te gaan in welk spoor we treden wanneer wij keuzes maken. Wie zijn onze voorbeelden? Kunnen Franciscus en Clara ons inspireren?

De tegendraadse keuzes die Franciscus en Clara van Assisi in hun tijd maakten, ervaren we soms als extreem. En toch daagt de manier waarop zij kozen ons vandaag uit om met aandacht en diepgang onze eigen keuzes te maken.

Op de franciscaanse inspiratiedag van zaterdag 19 oktober 2013 gaan we hierover met elkaar in gesprek. Een waaier aan workshops en inleidingen toont ons de invulling die Franciscus en Clara van Assisi aan hun leven gaven. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met hun spiritualiteit en je er verder in te verdiepen. En natuurlijk ook om elkaar te ontmoeten!

Van harte welkom in het voormalige klooster van de Minderbroeders Franciscanen in Vaalbeek, bij Leuven!

De inhoud van de workshops en het programma zijn te vinden op de website van TAU.

Een halve dag deelnemen is mogelijk. Er wordt een vrije bijdrage gevraagd; beperkte inschrijvingsmogelijkheid voor de warme vegetarische maaltijd aan 10 euro.

Start: 09.30 uur
Einde: 18.00 uur
Locatie: La Foresta, Kloosterweg, Vaalbeek

info

Tinne Grolus
0479 / 07 81 40
tau@franciscaansleven.be
www.franciscaansleven.be

locatieLa Foresta, Kloosterweg
plaatsVaalbeek (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl