Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerwoensdag 18 september 2013    Evangelie van 2013-09-18
begintijd20:00 uur
 titelBenefietconcert tbv Bonifatiuskerk Zaandam
beschrijving

Benefietconcert christelijke muziek Voor behoud van de Bonifatiuskerk van Zaandam gepubliceerd: dinsdag, 17 september 2013 bericht is 0 keer bekeken

Het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor zingt op woensdag 18 september a.s. om 20.00 u. in de St.-Odulphuskerk te Assendelft, aan Dorpstraat 570, voor de restauratie van de kapotte vloer in de St.-Bonifatiuskerk te Zaandam.

Pastoor André Goedhart, sinds 1985 pastoor te Zaandam, en zijn parochianen kregen kort voor de Nachtmis 2012 als kerstboodschap dat het neo-gotische Godshuis per direct moest sluiten. Een verzakking die vroeg of laat nooit te voorkomen zou zijn geweest, maakt de kerk al bijna een jaar onbruikbaar.

De parochianen konden letterlijk en figuurlijk wel ‘door de grond zakken’. Niemand zou deze gewijde plaats en centrum van geloofsaktiviteit midden in de stad willen missen!

De parochianen huren nu tijdelijk de Oostzijderkerk, en staan voor de uitdaging om grote bedragen bijeen te brengen. Dit was voor het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor aanleiding om een benefietconcert aan te bieden ten bate van het restauratiefonds.

Toegangsprijs bedraag € 15 en bij deze uitvoering is iedereen welkom.

info

www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl

locatieSt.-Odulphuskerk, Dorpstraat 570
plaatsAssendelft (Noord-Holland)
postcode15
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl