Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 19 september 2013    Evangelie van 2013-09-19
begintijd18:00 uur
 titelMaranatha-avond - Cineforum
beschrijving

Ook dit jaar organiseert het studentenpastoraat weer een Cineforum, een maandelijkse filmavond met inleiding en na afloop gesprek.

Thema van dit jaar is ‘Een goed leven in gemeenschap’.

Op donderdag 19 september kijken we naar “Les choristes”, een Franse film uit 2004 van Christophe Barratier.

“Een kleine grote film over opvoeden en het aanvaarden van het ‘andere’. [...] Barratier dirigeert subtiel en ontroerend een film voor kinderen en opvoeders: zonder omwegen laat hij zien hoe de eersten om groot te worden een echte band met een volwassene nodig hebben; en wat voor de laatsten de twee fundamentele ingrediënten zijn van het moeilijke opvoedingsvak: passie en gratuïteit” (Sentieri del cinema).

De film wordt vertoond in het Frans, met Engelse ondertiteling.

De film begint om 19.30 uur.
Als je alleen naar de film komt, hoef je je niet op te geven.

Maranatha-avonden
Maranatha-avonden worden georganiseerd door het studentenpastoraat van Tilburg University, elke donderdag om 19.30 uur.

Voorafgaand, om 18.00 uur, is er een MAALTIJD. ALLEEN als je naar de maaltijd komt, graag hieronder inschrijven (voor de rest van de avond, die om 19.30 begint, is inschrijven niet nodig en is de toegang vrij). De bijdrage voor de maaltijd is 5 euro per persoon.

Inschrijven vóór woensdag 18.00 uur. Maximaal tien personen voor de maaltijd (als er geen plaats meer is, hoor je dat tijdig).
(Als je je inschrijft en toch niet komt, ben je toch de 5 euro verschuldigd)

info

www.facebook.com/TilburgUniversity

locatieProf. Cobbenhagenlaan 19
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl