Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 12 september 2013    Evangelie van 2013-09-12
begintijd19:00 uur
 titelLezing mgr. Van den Hende
beschrijving

Donderdagavond 12 september om 19:00 uur in de Henricuskerk van Klazienaveen gaat Mgr. van der Hende, bisschop van Rotterdam, voor in de doordeweekse Eucharistieviering. Aansluitend houdt hij een lezing. Deze lezing hoort bij de lezingencyclus Getuigen van het geloof i.v.m. het Jaar van het geloof.

Mgr. van der Ende is een oude bekend omdat hij als vicaris van ons bisdom vaker als voorganger te zien was in deze contreien. In de tijd dat het pastorale team wegens ziekte onder hoge werkdruk stond verleende hij zijn steun door in de weekenden voor te gaan tijdens de eucharistie. Hij is een diepgelovig mens en een begaafd spreker die zonder veel omhaal mensen weet te raken en ons de kern van geloof duidelijk maakt.

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Wij vragen wel of u zich voor het bijwonen van de lezing op wil geven bij Fredricus Kuper omdat er na de lezing nog gelegenheid is om een kop koffie of thee te drinken.

info

(0591) 31 44 93
fkuperhome@hetnet.nl

locatieHenricuskerk, Stellingstraat zuidzijde 3
plaatsKlazienaveen (Drenthe)
postcode78
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl