Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Family Factory

Family Factory

Website E-mail

Postbus 159
4100 AD  Culemborg

(0345) 75 21 76

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 21 september 2013    Evangelie van 2013-09-21
begintijd09:30 uur
eindtijd18:30 uur
 titelFamily Factory Trainingsdag Inspiratieteams
beschrijving

Raak je niet uitgepraat over gezin-zijn en opvoeding en ben je benieuwd wat jij kunt betekenen voor gezinnen in jouw omgeving? Dan ben je van harte welkom op de Family Factory Trainingsdag: een dag vol ontmoeting en inspiratie. De Family Factory helpt ouders om een inspiratiebron te zijn voor ouders in hun eigen omgeving.

Deze trainingsdag is extra bijzonder, omdat ’s middags het eerste lustrum van de Family Factory wordt gevierd. De festiviteiten bestaan onder andere uit een interactieve lezing van ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en een netwerklunch. De dag wordt afgesloten met en barbecue.

Hoe werkt het?
Als Inspiratieteam vorm je de kern van een netwerk van ouders en gezinnen die elkaar regelmatig ontmoeten, leuke dingen doen en elkaar inspireren. En als dat nodig is, help je elkaar natuurlijk ook een handje. Door het jaar heen organiseer je samen met ouders allerlei activiteiten in jullie buurt, op de school van je kinderen, in je kerk of op het kinderdagverblijf. De Family Factory helpt je hierbij met trainingen, een heleboel uitgewerkte activiteiten waarmee je zo aan de slag kunt en natuurlijk denken we met je mee.

Interesse?
Kom dan naar de ééndaagse training ‘Aan de slag als Inspiratieteam!’: Maak kennis met de Family Factory, ontmoet andere enthousiaste ouders, leer hoe je een workshop geeft en maak je eigen actieplan. Aan de hand van het Ideeënboek voor Inspiratieteams kun je zelf kiezen wat je wilt gaan organiseren. Een koffieochtend op school, een workshop bij jouw thuis of een picknick met alle ouders uit jouw buurt: het kan allemaal!

Praktische informatie
De training vindt plaats op zaterdag 21 september 2013 van 9.30 tot 18.30 uur in Culemborg. Deelname aan de training kost € 25 (incl. lunch, barbecue, lustrumfeest en certificaat van deelname).

info

(0345) 75 21 76
info@familyfactory.nu
www.familyfacory.nu/aanbod/trainingsdag

organisatieFamily Factory
locatie
plaatsCulemborg (Gelderland)
postcode41
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl