Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 22 september 2013    Evangelie van 2013-09-22
begintijd11:00 uur
 titelFietsen en wandelen voor de vrede
beschrijving

In samenwerking met de MOV (Missie, Ontwikkeling, Vrede) groepen van Zevenaar en Loil- Nieuw-Dijk organiseert de werkgroep ‘Actief en Spiritueel Verbonden’ op zondag 22 september a.s. een wandeling en fietstocht van 15 kilometer aan het begin van de IKV Pax Christi Vredesweek (21 t/m 29 september).

Actievelingen kunnen zich aanmelden en zondag 22 september aansluiten in Zevenaar of Loil. Na de oecumenische viering van 09.30 uur in de Sint Andreaskerk van Zevenaar en een kopje koffie of thee beginnen de wandelaars aan het traject van 7,5 kilometer naar de Mariakapel in Babberich.

Daar ontmoeten zij de fietsers, die na de viering van 10.00 uur in de Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen kerk van Loil via het kerkplein van Didam naar Babberich gependeld zijn.

Bij de kapel wordt over vrede gesproken: Wat betekent vrede in het algemeen? En voor ieder persoonlijk? Hoe breng je iets van vrede in je eigen omgeving?

Het is voor alle leeftijden en de toegang is gratis.

info

www.sint-willibrordusparochie.nl

locatieSint Andreaskerk, Kerkstraat 2
plaatsZevenaar (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl