Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 7 september 2013    Evangelie van 2013-09-07
begintijd12:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBidden voor SyriĆ« - Leeuwarden
beschrijving

Voelt u zich ook zo machteloos over de situatie in Syrië en de rest van het Midden-Oosten?Paus Franciscus heeft opgeroepen om zaterdag 7 september wereldwijd te bidden voor de vrede in Syrië en heel de wereld. Vrede ontstaat niet door geweld te gebruiken, maar door  dialoog en onderhandeling.

Gelovigen mogen zaterdag laten zien dat zij die visie ondersteunen, door te vasten en te bidden dat de spiraal van geweld doorbroken mag worden, dat er dialoog en onderhandeling mag groeien.

De Bonifatiuskerk is daarom open van 12.00 tot 14.00 uur voor stilte en gebed. Van 14.00 tot 16.00 is de kerk ook open voor bezichtiging, maar kan men ook in de kerk bidden voor de wereldvrede.

info

www.titusbrandsmaparochie.nl

locatieBonifatiuskerk, Bonifatiusplein 20
plaatsLeeuwarden (Friesland)
postcode89
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl