Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 7 september 2013    Evangelie van 2013-09-07
begintijd18:30 uur
eindtijd20:00 uur
 titelSilence for Syria - Enschede
beschrijving

Silence for Syria is een gebedsinitiatief van Ariëns Katholieke Studenten Enschede. De gemeenschap van studenten en jonge academici beantwoordt daarmee de oproep van Paus Franciscus om te bidden voor vrede in Syrië, het Midden-Oosten en over de gehele wereld, op de avond van 7 september 2013. Deze avond is, volgens de Rooms-Katholieke kalender, de vigilie van de Geboorte van Maria, Koningin van de Vrede.

Vanaf 18.30 uur zullen we samenkomen in gebed en in geest van inkeer, terwijl we God’s grote gave van vrede inroepen over het geliefde Syrische land en over elke situatie van conflict en geweld, waar ook ter wereld.

Paus Franciscus: “De mensheid moet deze gebaren van vrede zien, en woorden van hoop en vrede horen!”

Ariëns Katholieke Studenten nodigt elke persoon uit, van elke Christelijke denominatie, volgelingen van andere religies en alle mensen van goede wil, om deel te nemen, op welke wijze dan ook, aan dit initatief: een gebedsavond met momenten van gebed, muziek, en bovenal: momenten van stilte: het geluid van Goddelijke vrede.

info

rksariens@gmail.com
ariens.utwente.nl

locatiePauluskapel, Eenhoornstraat
plaatsEnschede (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl