Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 22 augustus t/m zaterdag 13 november 2004    Evangelie van 2004-08-22
 titelManna Kunsthuis
beschrijvingManna Kunsthuis brengt een tentoonstelling met schilderkunst, beeldhouwwerk en kalligrafie.

Manna Kunsthuis aan de Heilige Geeststraat 3 te Brugge (tussen de Sint-Salvatorskathedraal en de Onze-Lieve-Vrouwkerk) is het project van de Brugse Uitgeverij Muurkranten rond moderne kunst, spiritualiteit en levensvragen. Er lopen tijdelijke tentoonstellingen van schilderkunst, beeldhouwwerk en kalligrafie en er is een grafiekwinkel met wenskaarten, kalligrafie en boekjes.

Tot 13 november exposeren Hans Beernaert, Liesbet Boudens, Pieter Boudens, Griet Malfait, Ute Resch, Birgit Elke Schumacher en Louis Van Overloop hun werken.

Het Kunsthuis is van maandag tot zaterdag vrij toegankelijk tussen 14 en 18 uur.

Info: 050/31.26.01
mannakunsthuis@skynet.be
www.muurkranten.be

info050/312601
mannakunsthuis@skynet.be
www.muurkranten.be
locatieManna Kunsthuis, Heilige Geeststraat 3
plaatsBrugge (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl