Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneervrijdag 20 september 2013    Evangelie van 2013-09-20
begintijd19:00 uur
 titelPresentatie gezamenlijk pastoraal team
beschrijving

Kardinaal Willem Eijk, aartsbisschop van Utrecht, heeft per 1 juni 2013 pastoor Thanh Ta aangesteld tot eindverantwoordelijke voor de parochies van de Heilige Vier Evangelisten en Sint Willibrordus. Tevens heeft hij de pastores opdracht gegeven tot de vorming van één pastoraal team dat voor beide parochies werkzaam zal zijn.

De parochiebesturen van de bovengenoemde parochies nodigen u van harte uit voor de presentatie van het gezamenlijke pastoraal team, bestaande uit:

  • Pastoor Thanh Ta
  • Diaken André van Boven
  • Pastoraal werkster Ria Doornbusch
  • Pastoraal werker Jeroen Heemink
  • Pastoraal werkster Elly Lemmen
  • Pastoraal werker Maarten Smits

De presentatie zal worden verricht door vicaris drs. J.G.M. Pauw tijdens een feestelijke Eucharistieviering op vrijdag 20 september 2013 om 19.00 uur in de H. Remigiuskerk, Remigiusplein 4 te Duiven.

Aansluitend aan de viering is er gelegenheid voor kennismaking en ontmoeting in het parochiecentrum. Graag tot ziens op 20 september!

info

www.sint-willibrordusparochie.nl

locatieH. Remigiuskerk, Remigiusplein 4
plaatsDuiven (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl