Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 7 september 2013    Evangelie van 2013-09-07
begintijd21:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelBidden voor vrede in SyriĆ« Den Haag
beschrijving

Paus Franciscus heeft mensen opgeroepen tot een dag van vasten en gebed voor vrede in Syrië. Hij zal zaterdagavond 7 september op het Sint Pietersplein met de aanwezigen bidden voor die vrede.

Pastoor Ad van der Helm wil dat voorbeeld graag volgen en nodig je uit om je bij mij aan te sluiten op het kerkplein vóór de H.Jacobuskerk, Parkstraat 65A, Den Haag van 21.00 – 22.00 uur. Op het plein wordt een vredesvuur ontstoken in een kring van verbondenheid met alle mensen van goede wil in Syrië en in de wereld, met Paus Franciscus en de andere mensen op het Sint Pietersplein, met alle mensen die wereldwijd bidden om vrede.

We zingen eenvoudige vredesliederen, er is stilte en gebed. Iedereen is welkom!

Om de campagne te starten heeft de pastoor twintig mensen nodig die zich daadwerkelijk bij hem aansluiten. Wanneer hij twintig mensen heeft zal het doorgang vinden. Aanmelden vóór donderdag 5 september 18.00 uur. Als er twintig mensen zijn, gaat het daadwerkelijk door en gaat de publiciteit verder.

info

pastoor@stjacobus.nl

locatieH.Jacobuskerk, Parkstraat 65A
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl