Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
Platform 30 plus
(Platform30plus)

Platform 30 plus

Website E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 20 t/m zondag 22 september 2013    Evangelie van 2013-09-20
begintijd17:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBezinningsweekend voor dertigers en veertiger
beschrijving”Zonder de Heilige Geest is alles in ons koud”, zei eens de heilige pastoor van Ars. ”Met Hem is ons leven vol kracht en licht”. Wie is die Heilige Geest, deze bijzondere, innerlijke kracht in ons leven? Hoe werkt de Heilige Geest in ons en in het leven van de Kerk? Hoe kunnen wij meer voor Hem openstaan? Hierbij willen tijdens deze bezinningsdagen stil staan.  Kom mee laat de Heilige Geest in je werken. Tot meer vrede en vreugde voor je zelf!In het weekend van 20 - 22 september is er een rk bezinningsweekend in Tegelen voor dertigers en veertigers rondom het thema: Kom Heilige Geest.

infoVanuit een zelfde behoefte zijn er in de afgelopen jaren verschillende activiteiten voor 30- en 40-plussers ontstaan. In 2004 is een ”R.K. Platform 30+” opgericht. Dit platform stelt zich als doel om jaarlijks enkele activiteiten voor Nederlandse en Vlaamse katholieken in de leeftijd van ongeveer 27 t/m 45 jaar te organiseren, waarin plaats is voor ontmoeting, bezinning en ontspanning.Kijk op www.platform30plus.ontheweb.nl of mail platform30plus@gmail.com of bel 030-6062668.
organisatiePlatform 30 plus
locatieDe zusters Benedictinessen van het H. Sacrament : De Oude Munt
plaatsTegelen (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl