Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 12 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-12
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelKom uit je hoek, wees blije christenen!
beschrijving

De wegen naar de toekomst staan niet uitgetekend. Enkel al stappend worden nieuwe wegen zichtbaar. Op de Wereldjongerendagen somde Paus Franciscus in zijn homilie de drie elementen op van de missionaire opdracht die iedere gedoopte heeft ontvangen: “Ga op weg, wees niet bang en dien”.

Ook voor ons vandaag is het een opdracht op weg te gaan, onze geloofservaring te delen en het Evangelie te verkondigen. Een opdracht die de Heer aan zijn gehele Kerk heeft toevertrouwd. “Ga, en maak alle volkeren tot mijn leerling.” Vandaag zou Hij zeggen: ‘Kom uit je hoek, wees mijn getuigen en leef als blije christenen’.

Pater Frans Fabry, montfortaan, zal deze dag begeleiden en ons op weg zetten om te groeien in geloof, om God ruimte in ons leven te geven en zo blije christenen te worden.

De ontmoetingsdag omvat 2 onderrichtingen, een aanbiddingsmoment, een mariaal gebed en een eucharistieviering. Tussendoor zijn er mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

’s Middags is er soep en koffie/thee bij de picknick die u zelf meebrengt.

Er wordt op het einde van de dag aan de deelnemers een vrije bijdrage gevraagd.

Deze dag gaat door in Bezinningscentrum Zellaer, Zellaerdreef 1, 2820 Bonheiden (bij Mechelen - België).

info

Mevr. Nic Slaus
016 / 65 28 75
nic.slaus@skynet.be
www.montfortsite.be

locatieBezinningscentrum Zellaer, Zellaerdreef 1
plaatsBonheiden (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl