Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 15 september 2013    Evangelie van 2013-09-15
(Onze Lieve Vrouw van Smarten)
 titelOpen dag Brabantse Kluis
beschrijving

In september is het feest bij de Brabantse Kluis. We vieren ons 5-jarig bestaan. Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Op zondag 15 september houden we Open Dag. De hele herberg is open, u kunt een kijkje nemen in de hotelkamers en vergaderzalen. Of deelnemen aan een rondleiding in het klooster of over de boerderij. Natuurlijk is de zustertuin ook te bezoeken.

Tijdens de Open Dag is er ook een Streekmarkt, waarop onze leveranciers zich graag aan u voorstellen, en waar natuurlijk wat lekkers te proeven is.

info

www.brabantsekluis.nl

locatieBrabantse Kluis, Kloosterdreef 8
plaatsAarle-Rixtel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl