Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 12 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-12
begintijd10:30 uur
eindtijd19:30 uur
 titelCatholica-dag
beschrijving

De Stichting voor Kerk en Geloof organiseert ook dit jaar weer een Catholica-dag. De dag wordt gehouden op 12 oktober 2013  en begint om 10.30 uur met een Heilige Mis in de St. Agneskerk, Amstelveenseweg 161 te Amsterdam.

Vervolgens wordt iedereen om 12.45 uur welkom geheten in het 129 meter verder gelegen etablissement Macy’s Haarlemmermeerstation, Amstelveenseweg 266, alwaar de lunch volgt. Daarna worden er drie lezingen gegeven rond het thema Geloof, Hoop en Liefde. Het geheel wordt afgesloten met een gezellig samenzijn tot uiterlijk 19.30 uur.

Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 15

info

info@catholica.nl

locatieSt. Agneskerk, Amstelveenseweg 161
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl