Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 31 augustus 2013    Evangelie van 2013-08-31
begintijd15:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelPro-Life Stadswandeling Antwerpen
beschrijving

Wees niet bang om uit te gaan naar de straten, de pleinen en naar de openbare plaatsen van steden en dorpen, zoals de eerste Apostelen, die Christus en de Blijde Boodschap van het heil predikten. Dit is geen tijd om zich te schamen voor het Evangelie (vgl. Rom 1,16). Het is de tijd om het Evangelie van de daken te verkondigen (vgl. Mt 10,27).

Laat we ook in deze geest het Evangelie van het Leven verkondigen en de rechten van de ongeboren kinderen onder de mensen bepleiten!

We verzamelen op aanstaande zaterdag 31 augustus aan het station van Antwerpen-Centraal om 15u.

Van daar uit maken we een “Pro-Life Stadswandeling” (+/–2u): We wandelen rond met onze spandoek en delen folders uit aan alle mensen die we tegenkomen.

Op die manier voeren we het ‘Genocide Awareness Project (GAP)’ uit, waarvan bewezen is dat het harten verandert: Als mensen abortus zien, zullen mensen abortus afkeuren. Laten we deze actie ook in gebed dragen.

U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

info

www.prolifeactie.eu

locatieAntwerpen-Centraal
plaatsAntwerpen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl