Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 29 augustus 2004    Evangelie van 2004-08-29
 titelOogstdankfeest Eersel
beschrijvingZoals reeds vele jaren gebruikelijk zullen ZLTO en KVO ook dit jaar wederom een Oogstdankfeest organiseren.

Dit is een oogstdankviering van de totale agrarische bevolking in het gebied Midden-Brabant. Zowel jong als oud zijn er van harte welkom. Het is een echte gezinsviering, die gehouden wordt op zondag 29 augustus 2004 om 11.00 uur in Eersel op het terrein aan de Schaiksedijk.

Er is dit jaar voor een zeer toepasselijk thema gekozen:

“Tussen alles door”

Deze dag is een echte ontmoetingsdag, doch vooral de gezamenlijke viering staat daarin centraal met als voorganger Pastoor E. van Delden, van de parochie St.Willibrordus Eersel.

Verder zal er medewerking verleend worden door het bekende koor “Con Amore et Animo” o.l.v. Ton Bosch en het “Kempisch Seniorenorkest” o.l.v. Michel Bueters.

Na afloop van bovengenoemde viering is er nog ruimschoots de gelegenheid, om onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekkere krentenbol, te genieten van zang en muziek. Speciaal voor de kinderen is er dit jaar het één en het ander geregeld, o.a, een ballonnenwedstrijd, zodat ook die ruimschoots aan hun trekken kunnen komen. Heel veel wordt die dag ook gezien als een ontmoetingsplaats van ‘oude’ bekende, die middels een ‘praatje’ de goede contacten weer wat verstevigen. Leuke verhalen over al datgene wat er zich het afgelopen jaar in eigen omgeving of daarbuiten heeft afgespeeld.

De organisatie is in handen van de ZLTO afdeling Eersel-Veldhoven en waaraan ook de KVO afdelingen Eersel en Steensel en AJK Eersel hun medewerking verlenen.

infomevr. H.v.Summeren-v.Aaken
(0497) 592183
www.zlto.nl
locatieSchaiksedijk
plaatsEersel (Noord-Brabant)
postcode55
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl