Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervanaf woensdag 1 september 2004    Evangelie van 2004-09-01
 titelGeloofsgesprek: 'Het heil op de hielen'
beschrijvingDe Werkgroep voor Theologie en Maatschappij richt vanaf september een reeks geloofsgesprekken in met als thema 'Het heil op de hielen'.

Wanneer is je leven geslaagd? Als je er volledig uithaalt wat erin zit, zegt men. Hoe doet je dat? Het heilsaanbod is groot en de keuzemogelijkheden zijn verwarrend tegelijk. Er moet flink worden gescoord, wil je een vervuld leven krijgen. Maar wat als die vervulling uitblijft? Gewoon doorgaan, luidt het advies. Versterk je eigen identiteit, je diepste zelf. Ligt daarin het geheim van het vergulde leven? Het heil op de hielen zitten blijkt vaak een luchtspiegeling te zijn. Juist als je meent het te kunnen pakken ontglipt het je en zit het jou onverwach op de hielen.

In deze geloofsgesprekken komen thema

infoWerkgroep voor Theologie en Maatschappij 014/513543
locatieDroomland 10
plaatsBouwel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl