Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 26 t/m zondag 27 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-26
 titelWereldgezinsdag in Rome
beschrijving

Op 26 en 27 oktober worden gezinnen uit de hele wereld verwacht in Rome voor een gezinsbedevaart in het kader van het Jaar van het Geloof.

In een wereldwijd verspreide brief nodigt mgr. Vincenzo Paglia, de voorzitter van de Pauselijke Raad voor het Gezin, papa’s, mama’s en hun kinderen uit de hele wereld uit om naar Rome te komen en er paus Franciscus te ontmoeten.

“Dierbare gezinnen, het is iets meer dan een jaar geleden dat we in Milaan rond paus Benedictus XVI verzameld waren om de Heer te danken voor de magnifieke dagen die we mochten beleven op 7de editie van de Wereldgezinsdag. Een evenement dat ons allen met zijn schoonheid en intensiteit sterk heeft geraakt. Vandaag een hecht gezin uitbouwen, is en blijft mooi en enthousiasmerend, al vraagt het in de huidige omstandigheden serieuze inspanningen en doorzettingsvermogen. Weet dat de Pauselijke Raad voor het Gezin achter u staat.”

Zaterdag 26 oktober 2013
vanaf 07.30 uur Biechtgelegenheid op het Piazza del Popolo
vanaf 12.00 uur Gezinsbijeenkomst op het Piazza del Popolo
14.00 uur Opening van de bedevaart
14.30 uur Vertrek naar het Sint-Pietersplein
17.00 uur Gebedsbijeenkomst van gezinnen op het Sint-Pietersplein
18.00 uur Geloofsbelijdenis met paus Franciscus
Zondag 27 oktober 2013
09.30 uur Heilige Rozenkrans op het Sint-Pietersplein
10.00 uur Heilige Mis gecelebreerd door paus Franciscus
12.00 uur Angelus

Aanmelden is noodzakelijk, uiterlijk 10 oktober 2013.

info

roma2013@family.va
www.famiglia.va

locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl