Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 21 juli 2013    Evangelie van 2013-07-21
begintijd10:00 uur
 titelJubileum bedevaartsoord Ommel
beschrijving

Het Zuidoost-Brabantse dorp Ommel viert op zondag 21 juli twee jubilea. Het processiepark in deze Mariabedevaartplaats bestaat 100 jaar en de kerk ‘Onze Lieve Vrouwe Praesentatie’ 50 jaar. Het dubbelfeest wordt gevierd met een pontificale hoogmis door mgr. Hurkmans van Den Bosch en met een plechtige processie.  

De Hoogmis begint om 10.00 uur.
Daarna zal een processie worden gelopen.

Bedevaartsplaats Ommel
Ommel is een van de populairste Maria-oorden in het bisdom Den Bosch. In de laatste meimaand kwamen er nog zo’n vijftigduizend gelovigen bidden in het moderne kerkgebouw aan de Marialaan, dat in 1962 door bisschop Bekkers werd ingewijd.

info

www.angelusparochie.com

locatie
plaatsOmmel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl