Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneermaandag 30 augustus 2004    Evangelie van 2004-08-30
 titelIncanto zingt weer
beschrijvingLiturgisch middenkoor Incanto hervat de repetities. Op maandag 30 augustus zijn alle belangstellenden welkom om kennis te maken.

De repetities zijn tweewekelijks van 20.00 uur tot 21.45 uur in de Nicolaaskerk (Dorpsstraat 24, Zoetermeer). Elke maand zingt het koor in deze kerk, daarnaast zijn er optredens tijdens gelegenheden als de Uitmarkt op 11 september en Kaarsjesavond op 14 december, en deelname aan festivals.

In ontspannen sfeer wordt er gewerkt aan kwaliteit; stem- en koorvorming vormen onderdeel van de repetitie. Het koor, met leden zijn tussen de 25 en 40 jaar, is vorig jaar augustus opgericht en is intussen al een aardige staat van dienst aan het opbouwen. Het repertoire bestaat uit meerstemmige Nederlandstalige liturgische koorwerken, soms van een pittige moeilijkheidsgraad, en is nog volop in ontwikkeling. Liederen worden in overleg met de koorleden uitgekozen.

info(079) 3211432
www.incanto.zingt.nl .
locatieNicolaaskerk, Dorpsstraat 24
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl