Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 7 t/m zaterdag 11 september 2004    Evangelie van 2004-09-07
 titelOnthaaldagen Leuvense studenten
beschrijvingDe Leuvense studentenparochie (UP) is al jarenlang de initiatiefnemer van een ontspannende ontmoetingsvijfdaagse voor eerstejaars. Tijdens de onthaaldagen leer je medestudenten van verschillende richtingen kennen. De vijfdaagse wordt begeleid door een tiental ouderejaars. Van hen krijg je heel wat nuttige informatie over het leven in Leuven.

De onthaaldagen voor de eerstejaars zijn min of meer opgedeeld per faculteit:
- De eerste onthaaldagen hebben plaats van 30 augustus tot 3 september in Bellefontaine. Deze onthaaldagen richten zich tot nieuwe studenten voor letteren, wijsbegeerte, wetenschappen, psychologie, godsdientswetenschappen, farmacie, antropologie, hogescholen en andere richtingen.

- Van 7 tot 11 september zijn er onthaaldagen in Prosperpolder, voor studenten logopedie en audiologie, rechten en criminologie, toegepaste wetenschappen, biomedische wetenschappen, pedagogische wetenschappen en andere richtingen

- Studenten ETEW, LO & kinesitherapie, politieke en sociale wetenschappen, geneeskunde, landbouwkundige en toegepaste biologische wetenschappen en de resterende richtingen kunnen van 13 september tot 17 september mee op de onthaaldagen in Bellefontaine.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 75 euro, als je inschrijft tien dagen voor vertrek, 80 euro nadien. Je mag inschrijven voor de periode die jou het beste past. Ook als je nog geen definitieve studiekeuze gemaakt hebt, ben je welkom.

Informeren en inschrijven kan door contact te nemen met Karolien Helsen. Dit kan telefonisch, schriftelijk, via de website en per e-mail.
Studentenparochie, Jan Stasstraat 2, 3000 Leuven, telefoon 016/325585

(bron: rknieuws.net, tb)

infoKarolien Helsen 016/325585
Maggy Clerckx 016/325586, Maggy.Clerckx@upar.kuleuven.ac.be
www.kuleuven.ac.be/up/
locatieUniversiteit
plaatsProsperpolder (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl