Vandaag is woensdag 16 oktober  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 28 september 2013    Evangelie van 2013-09-28
begintijd09:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelTrainingsevent - dichterbij jongeren
beschrijving

Het Trainingsevent is speciaal bedoeld voor kerkelijke jongerenwerkers, jeugdouderlingen, jeugdleiders en voorgangers. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het jongerenwerk. We brengen je in contact met andere jeugdleiders. Kom met je team en laat je inspireren!

Het thema dit jaar is Dichterbij jongeren. Waarom? Onze medewerkers staan dichterbij de jongerencultuur. Die jarenlange ervaring en kennis geven we ook dit jaar graag door. Wij hopen dat jij door het Trainingsevent wordt geïnspireerd om dichterbij de leefwereld van jouw jongeren te komen. Zo kunnen zij ook dichterbij God komen.

Tijdens het ochtendprogramma is er een plenaire bijeenkomst met worship met LEV en de drie keynote speakers. Deze sprekers zijn ook tijdens de masterclasses en workshops verder te horen. Je hebt de keuze uit zes verschillende routes.

De masterclass helpt nieuwe jeugdleiders om het maximale uit de clubprogramma’s te halen. Onze jeugdwerkcoördinatoren bieden de masterclass aan. Je hebt de keuze uit de volgende drie routes:

  • Masterclass 11 – 13 jaar
  • Masterclass 14 – 15 jaar
  • Masterclass 16 +

Workshops
We bieden je op 28 september twintig workshops aan, over een breed scala aan thema’s, van geloofsgroei tot gamification. Bekijk alvast een voorproefje van het workshopprogramma. Het totale overzicht vind je binnenkort op deze pagina.

Youth Alpha
Youth Alpha is een introductiecursus over het christelijk geloof. Als jij wilt gaan werken met Youth Alpha is een goede basistraining onmisbaar. Tijdens het Trainingsevent bieden we je deze basistraining aan.

LifeSpots
LifeSpots is een nieuwe afdeling van Youth for Christ. LifeSpots ondersteunt mensen in Nederland die projecten voor jongeren hebben opgezet of er mee aan de gang gaan. Volg deze trainingsroute en ga goed getraind aan de slag!

Praktisch

  • Zaterdag 28 september, 9:30 – 17:00 uur
  • Minkema College, Steinhagenseweg 3a te Woerden
  • Kosten € 12,50 (incl. lunch en overige catering)

info

www.yfc.nl/kerk/training-en-advies/yfctrainingsevent-2

locatieMinkema College, Steinhagenseweg 3a
plaatsWoerden (Utrecht)
postcode34
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl