Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 23 juni 2013    Evangelie van 2013-06-23
begintijd10:30 uur
eindtijd12:30 uur
 titelDankviering communicanten + kaarten en gebed
beschrijving

Op zondag 23 juni om 10.30 uur is er in de kerk van Milsbeek (bisdom Roermond) een dankviering met alle com­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­mu­­ni­­­canten. Het is een gezinsviering waarin we God danken voor het afgelopen jaar, waarin kinderen de eerste Communie deden.  Dank ook aan alle begeleiders, ouders en voor alles wat we met elkaar hebben mogen beleven. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd.

Na de viering zullen de communicanten kaarten maken voor kinderen die in onze maatschappij in de knel zijn gekomen of voor kinderen die ziek zijn. De kaarten worden naar deze kinderen gestuurd. Na het maken van de kaarten zullen de kinderen ook in de kerk voor deze kinderen gaan bidden.

Indien u een kind kent dat ziek is of in de knel zit, dan kunt u de voornaam van dit kind mailen aan pastoor Schols: pastoorreneschols@gmail.com of aan info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl .

info

Parochie Milsbeek:  info@parochiemilsbeek.nl of  pastoorreneschols@gmail.com

Kinderen bidden voor Kinderen: info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieKerk Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand
plaatsMilsbeek (Limburg)
postcode65
bisdomRoermond
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl