Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 21 september 2013    Evangelie van 2013-09-21
begintijd09:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelSeizoenopeningsdag op de ARK
beschrijving

Zaterdag 21 september bent u vanaf 9 uur ’s morgens welkom op de ARK van Noach in de haven van Dordrecht, Maasstraat 12 voor de Seizoenopeningsdag van Schreeuw om Leven en Hulp Vervolgde Christenen.

Een belevenis. Deze ARK is nagebouwd zoals in de Bijbel beschreven (www.arkvannoach.com ), waarbij de echte afmetingen zijn aangehouden. Op uw rondtocht door de ARK wordt u het verhaal van de zondvloed en de belofte van de regenboog uitgelegd. Deze ARK wil een uitnodiging zijn om in deze tijd de uitnodiging van de Here Jezus te aanvaarden en Hem te volgen in een tijd waarin het weer wordt zoals in de dagen van Noach, waarin en afval en de zonde ons verleiden (Matteüs 24). In de boekhandel op de ARK kunt u de Bijbel en evangelisatie materiaal vinden.

Een programma boordevol informatie over Schreeuw om leven en HVC:

Kies voor het leven
Schreeuw om Leven en de Hulp Vervolgde Christenen willen het nieuwe seizoen op de ARK van Noach starten. U krijgt een afwisselend programma aangeboden waarin u kennis maakt met verschillende projecten. Informatie wordt gegeven over de Verkiezingen op 12 september; de Mars voor het Leven op 8 december in Den Haag. Medewerkers van Schreeuw om Leven Hulpverlening ER IS HULP vertellen over hun werk. Er is een bijeenkomst en film over de relatie Evolutie, Auschwitz toen en Abortus nu. De HVC geeft informatie over het werk o.a. in India samen met dr. P.P. Job en over de 222 Ministries in Iran.

Kom met de kinderen naar de ARK - Mis het niet
De hele dag is er muzikale medewerking van koren en solisten. Er is ook een speciaal programma voor de kinderen (zie www.schreeuwomleven.nl ) Kinderen, die op de ARK een kleurplaat in leveren, krijgen de Oranje Kinder Bijbel als prijs (de kleurplaat kunt u downloaden op www.stichtinghvc.nl/ark ). Ieder gezin krijgt een cadeaupakket ter waarde van 30 Euro mee naar huis. U kunt zich aanmelden op www.stichtinghvc.nl/ark (kinderen van 4 tot 13 € 7,50, voor 13plus en volwassenen € 12.50, de opbrengst komt ten goede aan de ARK, HVC en Schreeuw om Leven) Hartelijk welkom op 1 september op de ARK.

Meldt u aan op www.stichtinghvc.nl/ark

info

www.schreeuwomleven.nl
www.stichtinghvc.nl/ark

locatieARK van Noach in de haven van Dordrecht, Maasstraat 12
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl