Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 15 juni 2013    Evangelie van 2013-06-15
begintijd11:00 uur
 titelDiakenwijding bisdom Rotterdam
beschrijving

Op zaterdag 15 juni ontvangen Franck Baggen en Bertijn Prins uit handen van bisschop dr. J. van den Hende de wijding tot diaken. De wijding vindt plaats tijdens een Eucharistieviering om 11.00 uur in kathedrale kerk HH. Laurentius en Elisabeth, Mathenesserlaan 305 te Rotterdam.

Franck Baggen (1971) is afkomstig uit Geleen. Tot nu toe was hij onder meer werkzaam als sales manager in de levensmiddelenindustrie en begeleidde hij projecten in het bisdom. De opleiding tot diaken ontving hij aan de priester- en diakenopleidingen van Bovendonk en van Vronesteyn.

Bertijn Prins (1975) is afkomstig uit Voorhout. Hij studeerde aan de Fontys Hogeschool Theologie Levensbeschouwing, stond voor de klas en werkte in de bloembollenexport. Zijn diakenopleiding volgde hij aan de priester- en diakenopleidingen van Bovendonk en van Vronesteyn.

De wijdelingen zullen als permanent diaken werkzaam zijn in het bisdom Rotterdam. Aan het eind van de wijdingsplechtigheid maakt de bisschop bekend in welke pastorale teams de diakens zullen gaan werken.

info

www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieHH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal, Mathenesserlaan 305
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl