Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 22 juni t/m zaterdag 24 augustus 2013    Evangelie van 2013-06-22
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelExpositie - De weg van de Pelgrim
beschrijving

Veel mensen lopen met de droom om een keer een pelgrimstocht te maken. Veel mensen doen het ook echt, en voor veel mensen blijft het een verlangen. De weg spreekt tot de verbeelding omdat het beeld verwijst naar een diepere laag van ons dagelijks leven.

De foto-expositie ‘De weg van de pelgrim’ in de Benedictushof van de Abdij van Egmond nodigt uit om herinneringen op te halen en te delen over de tocht die je gemaakt hebt, of te proeven aan de elementen die de tocht zo bijzonder maken. Aan de hand van foto’s en wegwijzers kun je je laven aan de eeuwige wijsheid van pelgrims.

De opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 22 juni, om 15.00 uur ’s middags. De expositie is gedurende de zomer te bezoeken op werkdagen en zaterdagen van 10 – 17 uur.

info

www.abdijvanegmond.nl

locatieAbdij van Egmond, Abdijlaan 26
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl