Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 1 september 2004    Evangelie van 2004-09-01
 titelMidweekdag rond Sint-Augustinus
beschrijving"Veel te laat heb ik U liefgehad": dat is het thema van de Midweekdag van 1 september in "De Pelgrim" in Scherpenheuvel.

Tijdens deze Midweekdag staat de H. Augustinus (354-430) centraal. In 2004 is het immers 1650 jaar geleden dat deze kerkvader geboren werd. Na al die eeuwen blijven het leven en het werk van Augustinus een onuitputtelijke spirituele bron voor de hedendaagse gelovige en zinzoeker. Tijdens de Midweekdag wordt stilgestaan bij enkele grote themata uit zijn werken zoals zijn Godsliefde, Jezus Christus en de Kerk.

De Pelgrim, Isabellaplein 15 A, 3270 Scherpenheuvel

infoDe Pelgrim
013/35.56.40
locatieDe Pelgrim, Isabellaplein 15 A
plaatsScherpenheuvel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl