Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 13 juni 2013    Evangelie van 2013-06-13
(Heilige Antonius van Padua)
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelStudiemiddag over Dei Verbum
beschrijving

Derde bijeenkomst in een succesvolle reeks

Donderdag 13 juni 2013 organiseert het bisdom Rotterdam in het kader van het Jaar van het Geloof een studiemiddag over de dogmatische constitutie over de goddelijke openbaring, Dei Verbum. Het is de derde bijeenkomst in een reeks van vier onder de titel Vaticanum II Markant.

De studiebijeenkomst staat onder leiding van drs. N. Schnell, rector van de priester- en diakenopleiding Bovendonk. Hij is een goed kenner van Dei Verbum. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten. Om 13.45 uur is er koffie en na 17.00 uur is er gelegenheid voor een informele uitloop.

Drs. Schnell zal aandacht hebben voor de opbouw van de constitutie, de structuur van de argumentatie en de theologische portee. Verder worden aanzetten gegeven hoe de inhoud van de constitutie binnen de geloofsgemeenschap positief aan de orde gesteld kan worden.

Aanmeldingen graag via jaarvanhetgeloof@bisdomrotterdam.nl tot uiterlijk 10 juni 2013. Er zijn geen kosten verbonden aan de studiebijeenkomst.

info

jaarvanhetgeloof@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatiePriester- en diakenopleiding Vronesteyn, Park Vronesteyn 14
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl