Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Rooms Katholieke Jongerengroep
(RKJ)

Rooms Katholieke Jongerengroep

Regionale jongerengroep gelieerd aan de WKJ

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 18 mei 2013    Evangelie van 2013-05-18
begintijd12:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelRKJ Volleybaltoernooi
beschrijving

Al 33 jaar organiseert RKJ Leiden een landelijk Volleybaltoernooi voor tiener- en jongerengroepen. Ook dit jaar zal het weer plaats vinden in Leidschendam, op 18 mei. Er zijn poules voor tieners en jongeren, dus ben je tussen de 12 en 30 en lijkt het je leuk om een sportieve en gezellig dag te beleven samen met andere jongeren? Meld je dan aan met een team op de site, of mail voor meer informatie.

Programma
We beginnen ’s ochtends om 10:00 uur in Leiden met de H. Mis en gaan dan naar de sporthal voor een fantastische sportmiddag!

info

Therese Peeters
volleybal@rkjleiden.nl
www.rkjleiden.nl/volleybal

organisatieRooms Katholieke Jongerengroep
locatieSporthal de Fluit
plaatsLeidschendam (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl