Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni 2013    Evangelie van 2013-05-31
(Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
 titelBezinningsweekeinde voor gebedsleiders
beschrijving

Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2013 wordt voor gebedsleiders in het bisdom Rotterdam een bezinningsweekeinde georganiseerd. De ontmoeting vindt plaats in de Emmauspriorij te Maarssen en staat onder leiding van Paul en Marlene Falke, diaken en pastoraal werkster in het bisdom Rotterdam.

Gebedsleiders maken werk van hun geloof, zij zijn gericht op dienstbaarheid aan de ander. Dit kloosterweekeinde is voor hen bedoeld. Het is een gelegenheid voor de gebedsleider bij zichzelf te rade te gaan: wie ben ik zelf als gelovige, hoe verloopt mijn geloofsweg, hoe maak ik ruimte om richting in mijn relatie me God te ontdekken, wat of wie vormt de bron waaruit ik inspiratie put?

Een extra dimensie in dit bezinningsweekeinde vormt de viering van Sacramentsdag, het hoogfeest waarin de Kerk de aanwezigheid van de Heer in zijn Sacrament viert, Vanuit schriftteksten en het onderlinge gesprek zal de betekenis van dit hoogfeest nader worden verkend.

Gebedsleiders kunnen zich voor dit bezinningsweekeinde opgeven via pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl . De kosten bedragen € 75 en worden betaald door de parochie. Aanmelding verondersteld daarom afstemming met de parochie.

Aanmeldingen zijn welkom tot 17 mei 2013.

info

pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieEmmauspriorij, Diependaalsedijk 17
plaatsMaarssen (Utrecht)
postcode36
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl