Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 29 april 2013    Evangelie van 2013-04-29
begintijd19:30 uur
 titelOecumenische viering bgv de troonswisseling
beschrijving

Op maandagavond 29 april om 19.30 uur zal er in de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch een oecumenische viering gehouden worden. Na drieëndertig jaar geeft Koningin Beatrix het koningschap door aan haar zoon. Wij willen haar dragen in onze gebeden.

Het nationaal comité heeft ons uitgenodigd onze dromen te delen over wat het koningschap voor Koning Willem Alexander zou kunnen betekenen. Daarom willen wij deze avond lezen over Gods droom van goed koningschap. Door dit visioen van wijsheid en vrede willen wij onze gebeden  voor het nieuwe koningspaar, Willem-Alexander en Maxima, laten inspireren.

In deze viering zullen bisschop A. Hurkmans en ds E. Scheenstra voorgaan. Na afloop van de viering zal de bisschop een kaars voor het nieuwe koningspaar ontsteken in de Mariakapel.

Iedereen is welkom om deze bijzondere viering bij te wonen!

info

www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl