Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 28 t/m zondag 30 juni 2013    Evangelie van 2013-06-28
begintijd16:30 uur
eindtijd14:30 uur
 titelVoedsel in de Bijbel
beschrijving

Een bezinnings- en kookweekend in de zomer. Vorig jaar waren de deelnemers erg enthousiast over hun eigen kookkunst en over de verhalen uit het Woord van God. Met inleidingen over de rol van eten in de Bijbel. Daarnaast koken we samen met verse ingrediënten. Natuurlijk krijgt u de recepten mee naar huis. Met ruime gelegenheid voor het stellen van vragen, voor inbreng van eigen ideeën en recepten.

Dit weekend is niet in stilte. U leeft tijdens dit weekend natuurlijk mee in het ritme van de gemeenschap; er is 24 uur per dag gelegenheid voor Aanbidding van het Heilig Sacrament in onze huiskapel.

Deelnameprijs
€ 75 inclusief overnachting
€ 40 exclusief overnachting

Opgave via het inschrijfformulier op de website.

info

Marianne Martens
(0599) 76 90 87
info@johannesheerd.nl
www.johannesheerd.nl

organisatie
locatieKerklaan 25
plaatsZandberg (Drenthe)
postcode95
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl