Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 20 mei 2013    Evangelie van 2013-05-20
(2e Pinksterdag)
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelNationale Open Dag KCV - Dit is HET?
beschrijving

Pinksteren is op zichzelf al een cadeau! Stel je voor, het leven zonder de heilige Geest. Hoe zou het dan zijn? Pinksteren was en is cruciaal in ons leven. Doelbewust en vol genade schenkt God zijn heilige Geest aan ons! Een prachtig cadeau dat we telkens opnieuw mogen openen.

Laten we dit weer doen! Laten we vol vreugde ontvangen wat God voor ons in petto heeft! En leven in de kracht van de heilige Geest! Is het niet gaaf om christen te zijn!? Ja toch! Kom ontdek en beleef Pinksteren samen met vele honderden Katholieken. (editie 2012: 700 personen)

Thema: “Dit is ’T?”

Waar hebben we het eigenlijk over, bij het thema Dit is ’T ? Het klinkt als ’n euforische uitroep: Dit is HET! Daarbij kunnen we denken aan een doorbraak in de wetenschap, een eureka-moment! Maar het kan ook gaan om een persoonlijke ontdekking, iets wat voor jou opeens helemaal helder wordt... een eye-opener. Iets dat je hart sneller doet slaan. En het kan dan bijvoorbeeld gaan over de zin van het bestaan, over de bron van het leven, over God.

Het zou ook kunnen slaan op de Katholieke Charismatische Vernieuwing. Hoewel het aanmatigend zou zijn om te beweren dat alleen de KCV hét geschenk is. Wat zal dan het cadeau zijn? Kom en ervaar wat er speciaal voor u en jullie ligt te wachten! Ontdek ’t, beleef ’t en laat u verrassen!

Iedereen is van harte welkom op 2e Pinksterdag! Wij kijken van harte uit naar deze dag en om u en jullie te mogen ontmoeten!

Programma
Er zijn diverse programma’s voor de kinderen, een gave 4U! tienerdag en het hoofdprogramma voor jongeren en volwassenen.

Kosten
Gratis lunch: catering is aanwezig, eigen lunchpakket is tevens prima. Voor meer informatie zie de NOD folder of volg Facebook. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

info

Stichting Katholieke Charismatische Vernieuwing
(0494) 55 46 44
info@kcv-net.nl
www.kcv-net.nl (tijdelijke pagina)

Voor recente ontwikkelingen en info raden wij u aan om de facebookpagina en facebook-event te bekijken:

www.facebook.com/katholiekecharismatischevernieuwing

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieDe Schuilplaats, Otterloseweg 18a
plaatsEde (Gelderland)
postcode67
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl