Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 21 april 2013    Evangelie van 2013-04-21
begintijd11:15 uur
eindtijd11:45 uur
 titelBenefietconcert Koorschool Haarlem
beschrijving

Op donderdag 25 april 2013 vertrekt het Schoolkoor van Koorschool Haarlem voor hun jaarlijkse buitenlandse tournee naar Ulm.

Op zondag 21 april 2013 kunt u een voorproefje horen van deze reis in een miniconcert van 30 minuten in de Basiliek Sint Bavo. Door naar de muziek van Vivaldi, Chilcott, van Klaveren, Rutter, Britten en Giordani te luisteren kunt u de kinderen een goede reis wensen. Na afloop van het miniconcert kunt u bovendien uzelf te goed doen aan de Duitse producten die de kinderen voor u hebben uitgezocht. De opbrechst van de verkoop en de collecte komt ten goede aan culturele activiteiten tijdens de tournee.

info

www.koorschoolhaarlem.nl

locatieKathedrale Basiliek Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl