Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 14 t/m zondag 16 juni 2013    Evangelie van 2013-06-14
 titel10e IMPACT Congres 2013
beschrijving

Het gaat je voor de wind. Of niet… Vroeg of laat stel je jezelf de vraag “En nu?”. Want wie of wat bepaald jouw succes in je leven? Wie en wat vormt jouw identiteit? Wat zijn de stappen die jij voor en met God wilt nemen in je werk, kerk, relaties en samenleving?

Durf je op een andere manier naar je ambities te kijken? Durf je jouw ambities te vernieuwen? Het IMPACT Netwerk organiseert dit jaar haar 10e congres en biedt jou alle uitdaging om na te denken over de vraag en de opdracht:

En NU? Vernieuw je ambitie!

Bekende binnenlandse en buitenlandse sprekers pakken dit thema op, wat is gebasseerd op Romeinen 12. We gaan nadenken over de grote thema’s in het leven en gaan onderzoeken wat Gods ambitie voor ons is. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor praise, gebed, bijbellezen, de borrel, een feestje, stilte en ontmoeting.

IMPACT Netwerk heeft als doel om christelijke young professionals met elkaar te verbinden. Om elkaar te stimuleren in werk, kerk en samenleving te leven als navolgers van Jezus Christus. En te helpen in afhankelijkheid van en overgave aan Jezus te leven en een aan Jezus gelijkvormige levensstijl te ontwikkelen, zodanig dat iemands omgeving erdoor veranderd.

Aanmelden op de website.

info

www.impactnetwerk.nl/congres

locatie
plaatsBiezenmortel (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl